ГоловнеПолітика

ЗСУ біля Криму відпрацювали захист узбережжя

Підрозділи Об’єднаних сил ЗСУ біля адмінкордону з Кримом відпрацювали захист морського узбережжя від висадки ворожого десанту. Про це в Facebook повідомляє прес-служба командування ОС.

«Наземний, повітряний і морський компоненти угруповання військ, підпорядковані командуванню Об’єднаних сил ЗСУ, під час тренування відпрацювали питання взаємодії в ході ведення бою і швидкої зміни обстановки», — йдеться в повідомленні.

За легендою навчань, підрозділи розвідки за кілька десятків кілометрів від узбережжя виявили корабельно-катерну групу умовного противника, що наближається до місць висадки морського десанту.

За сигналом тривоги були підняті всі необхідні сили і засоби. На місці військові визначили точні координати кораблів і катерів для нанесення вогневого ураження.

Повідомляється, що перший удар умовному противнику завдали екіпажі вертольотів, які послідовно завдали вогневе ураження кораблям ворожого десанту і створили сприятливі умови підрозділам десантно-штурмових військ за підтримки бронетранспортерів зайняти оборону вздовж берегової смуги.

Тактико-спеціальні навчання завершилися діями малих броньованих артилерійських катерів.