Men's & Women's

Через ці жіночі якості жоден чоловік ніколи не піде

Перевірте, скількома з них володієте ви.

Розкриваємо секрети жіночої привабливості і якості, які допоможуть вам не тільки насолоджуватися життям і собою, але і закохати в себе чоловіка, який залишиться поруч надовго, інформує Ukr.Media.

Більшість представниць прекрасної половини людства звикли вважати, що чоловікам в першу чергу важливі фігура і краса. Ідеал у кожного свій, тому в плані краси зовнішньої говорити нічого не станемо. А ось те, що є певні якості, які залучають чоловіків, може бути, навіть більше, ніж стрункі ноги, вже доведено психологами. Розповідаємо про сім якостей жінки, від якої не захочеться піти жодному чоловікові.

Ініціативність

Хлопці люблять тих дам, які не бояться і зателефонувати першою, і пару компліментів сказати, і навіть на побачення покликати.

Навіть якщо дівчина вважає себе не дуже привабливою, завоювати і розташувати вподобаного чоловіка можна звичайною ініціативністю. Хлопці люблять тих, хто не боїться і зателефонувати першої, і пару компліментів сказати, і навіть на побачення покликати. Загалом, дам, які не чекають біля моря погоди, а діють. Нав’язуватися, звичайно, не треба, але здатність показати чоловікові, що він для вас цінний і ви не побоїтеся зробити крок назустріч, стане вашою перевагою серед конкуренток.

Уміння приймати похвалу і компліменти

Чоловіки люблять балувати обраниць приємними словами, тому вміння адекватно їх сприймати зробить вас ідеальною жінкою в очах коханого.

Дуже важлива якість жінки, яка відразу покаже, що з самооцінкою все в порядку. Чоловік не захоче йти від обраниці, яка вміє нормально реагувати на його слова. Дівчина з адекватною самооцінкою не стане напрошуватися на вічні компліменти або лестощі, якось неправильно реагувати, соромитися приємних слів на свою адресу. Насправді, як показують дослідження фахівців, чоловіки дуже люблять балувати дам серця компліментами, тому вміння адекватно їх приймати зробить вас ідеальною жінкою в очах коханого.

Упевненість у собі

Немає нічого прекраснішого і привабливішого для чоловіків, ніж жінка, яка точно знає, що вона класна.

Ще одна якість, яке притягує чоловіків, — впевненість в собі. Немає нічого прекраснішого і привабливішого, ніж жінка, яка знає, що вона класна. Так, нехай не ідеальна, зате приймаюча себе з недоліками. Чоловіки без розуму від дам, які не стануть плакати, побачивши, що поправилися на кілька кілограмів, і від тих, у кого немає бажання підлаштовувати партнера під себе. Психологічно зріла, відкрита — ось жіночий ідеал будь-якого хлопця.

Почуття гумору

Для більшості чоловіків партнерка, яка вміє пожартувати, стане найпрекраснішою і улюбленою.

Наступним пунктом в списку якостей жінки, від якої не піде жоден чоловік, стає почуття гумору. Може, смаки у більшості представників сильної статі і різні, але для багатьох партнерка, яка вміє пожартувати, стане найпрекраснішою і улюбленою. Життєрадісність взагалі притягує хлопців не гірше впевненості в собі, тому не соромтеся труїти анекдоти і переказувати другій половинці жарти. Навіть якщо вийде не дуже добре, чоловік розгледить в цьому жесті значно більше, в його очах ви станете ще ідеальніше і улюбленіше.

Уміння насолоджуватися самою собою

Якщо жінка кайфує сама від себе, поруч з нею захочеться бути будь-якому чоловіку.

Худа ви або з пишними формами, постійно міняєте зачіску і стиль або вибрали один напрямок і дотримуєтеся його. Якщо жінка кайфує сама від себе, поруч з нею захочеться бути будь-якому чоловіку. Ті красуні, які не бояться ризикувати, експериментувати, не судять про людей з особистого досвіду і не згадують постійно колишнього, намагаючись знову не попастися на такого ж, стануть ідеальною жінкою в очах чоловіка. Адже саме така партнерка розпалить у другій половинці бажання як володіти, так і насолоджуватися, будучи поруч.

Уміння посміятися над собою

Чоловік з більшою часткою ймовірності вибере собі в супутниці ту жінку, яка вміє посміятися над собою.

Самоіронія і почуття гумору — ці речі точно є в жінці, яку не кидають. Примхливих принцес витерпіти зможуть небагато, вічно плазувати перед королевою теж. Чоловік з більшою часткою ймовірності вибере в супутниці ту, яка вміє посміятися над собою у відповідний момент, а не стане звинувачувати в невдачі оточуючих або його самого.

Інтерес до життя і саморозвитку

Дама, яка може здивувати чоловіка чим завгодно новим, в його очах стане кращою.

Всіма перерахованими вище якостями володіє жінка, з якою просто цікаво бути. Дама, яка може здивувати чоловіка чим завгодно новим, в його очах стане кращою. На жаль, у відносинах багато дівчат перестають приділяти час саморозвитку, концентруючи всю увагу на коханій людині. Але ви тільки уявіть, наскільки сильно чоловік буде вами дорожити, якщо ви зможете ділитися з ним не тільки плітками і рецептами кексів. Не бійтеся пропонувати спільне дозвілля, нові види захоплень і побачення не тільки в ресторанах.