ГоловнеСоціум

Чи можна продавати дитячі речі: прикмети і забобони

Як правильно розлучитися з одягом дитини.

У сім’ях, де підростають дітлахи, завжди накопичується чимало речей, з яких вони вже виросли. Відмінно, якщо злегка поношені сукні, штани або комбінезони дістаються молодшим нащадкам і дозволяють батькам економити на придбанні нових одежок, інформує Ukr.Media.

Однак перед батьками єдиного чада часто постає проблема, куди подіти одяг, з якого дитина вже виросла. З одного боку верх беруть сентиментальні почуття, але найчастіше зберігати всі ці перші повзунки та сорочки, куртки та черевики просто не дозволяє обмежений простір квартири. І в цьому випадку практичні батьки вирішують розлучитися з дитячим посагом. Водночас забобонні особи ставлять собі питання про те, як це робити, щоб не нашкодити дитині.

Здебільшого прикмети радять просто віддавати речі нужденним. Адже поряд із вами напевно чимало людей, яким складно викроїти гроші на покупку нових чобітків або курточки для дитини, що росте не щодня, а щогодини. Для таких сімей безоплатно відданий одяг та взуття стане чудовим виходом зі складної ситуації.

Так само варто ставитися і до продажу дитячого майна. Адже навіть за невисоку ціну речі напевно придбає людина, дітям якої вони справді потрібні. А значить, ви і ваше маля отримаєте плюсик в карму за добру справу.

Існує й інша, категорична думка, що дитячі дрібнички можна лише безкоштовно віддавати тим, кому вони справді потрібні. Вважається, що наживаючись на продажі майна своєї дитини, ви продаєте її здоров’я та благополуччя іншій дитині.

Насправді, єдиним небажаним вчинком щодо дитячого гардеробу стане використання його не за призначенням. Ніколи не робіть з дитячих штанів та футболок ганчірки для прибирання або не віддавайте речі тим, кому вони зовсім не потрібні. Якщо ви розпорядитеся гардеробом малюка таким чином, то можете накликати на свою дитину хвороби та інші неприємності.