Men's & Women's

Чим можна замінити тональний крем влітку?

Влітку використовувати тональний крем не завжди приємно і корисно для шкіри.

Він «важкий», забиває пори і заважає дихати шкірі. Однак існують косметичні засоби, які мають більш легку структуру, що допомагають почуватися комфортно і прекрасно виглядати навіть у спеку. Далі ми Вам про них розповімо, інформує Ukr.Media.

Є такі альтернативи тональному крему влітку:

ВВ-крем

До його складу входять всі важливі компоненти для зволоження шкіри. На відміну від тонального крему, він нерівності перекриває слабкіше, зате заспокоює і зволожує шкіру. Також він містить SPF, який в літній час особливо потрібен.

Пудра

Для літа найкраще підходить легка пудра з матуючим ефектом, однак головне з нею не перестаратися. Наносити її краще спеціальним пензликом, але не забивати в шкіру. Однак якщо у вас облазить шкіра, то пудру краще не використовувати.

Консилер

Зазвичай хороший загар не вимагає коригування тональником. Для додання свіжості досить використовувати зволожуючий денний крем. Дрібні недоліки можна заховати під консилером.

Коректор

Найпростіший спосіб, щоб приховати точкові запалення на шкірі, наприклад, прищик.

Праймер

Якщо просто потрібно вирівняти шкіру, то можна взяти основу для макіяжу, але використовувати в якості самостійного засобу. Праймер зволожує і вирівнює рельєф шкіри.

Матуючі серветки

Це прекрасна альтернатива декоративній косметиці. Вони допомагають позбутися від жирного блиску, освіжають шкіру і повертають їй здоровий вигляд.