Men's & Women's

Чоловіків з цими іменами здатні майстерно маніпулювати жінками у власних цілях та інтересах

В руках цих чоловіків будь-яка жінка стає маріонеткою.

Як змусити будь-яку дівчину виконувати ваші бажання і капризи так, щоб дама була впевнена, що діє з власної волі? Чоловіки з цими іменами точно знають відповідь, інформує Ukr.Media.

Чи є чоловіки, які здатні підпорядкувати волю і розум коханої таким чином, щоб обраниця цього навіть не помітила? Фахівці знайшли імена таких чоловіків.

Арсеній

Носій імені Арсеній здатний непомітно для коханої контролювати її, смикаючи за ниточки в потрібний час, немов ляльковод.

Ім’я Арсеній можна перевести з грецької як «мужній». Через заступництва планети Марс чоловік з таким ім’ям прекрасно вміє здатися ідеальним в очах обраниці. Арсеній майстерний звабник, готовий робити компліменти і поводитися як справжній романтик. А ще носій цього імені здатний непомітно для дами серця контролювати її, немов ляльковод — в потрібний час смикає за ниточки. Через цю особливість характеру Арсенія можна назвати м’яким тираном.

Єлисей

Чоловік з ім’ям Єлисей обожнює бути владним і підпорядковувати собі оточуючих, особливо представниць прекрасної статі.

Ім’я Єлисей нагородило свого носія такими чудовими якостями, як гостинність, гармонійність і успішність. Однак разом із цим у Єлисея є одна дуже згубна, але приваблива для жінок риса. Цей чоловік обожнює бути владним і підпорядковувати собі. Але партнерка швидко зрозуміє, що є і слабка сторона характеру Єлисея: обранець погано справляється з гнівом. Тому в стосунках Жінка швидко почне потурати і робити так, як каже їй коханий. Навіть не здогадуючись, що таким чином Єлисей просто маніпулює.

Альберт

Обраниця навіть не зрозуміє, що вже почала підлаштовуватися під чоловіка з ім’ям Альберт.

Природжений «ляльковод» Альберт точно підбирає ключики до будь-якої жінки, з якою планує романтичні стосунки. Обраниця навіть не зрозуміє, що вже стала підлаштовуватися під чоловіка з цим ім’ям. Дамі буде здаватися, що вона вирішує все сама, навіть може виставити якісь умови. Але все це виявиться частиною плану Альберта, який заздалегідь все прорахував. Чоловік з цим красивим ім’ям завжди тримається Ставно, впевнено, стежить за зовнішністю, тому нестачі в жіночій увазі у нього не буває.

Петро

Петро привабливий і часто гарний зовні, його здатність до переконання не викликає сумнівів.

Відмітна риса чоловіка на ім’я Петро — красномовність. Словами він змушує обраницю передумати і зробити саме так, як вигідно йому. Петя привабливий і часто гарний зовні, його здатність до переконання не викликає сумнівів. Жінки слухають поради або настанови Петра і вчиняють саме так, як чоловік їм сказав. Що робить з носія імені Петро істинного «ляльковода».