Соціум

Ці звички неймовірно дратують чоловіків, а у жінок вони постійно в ходу — скільки ви їх знайдете у себе?

Що конкретно здатне лютити навіть спокійного чоловіка.

Попри нескінченну любов чоловіків до жінок, є в дамах риси, які неймовірно дратують кавалерів, інформує Ukr.Media.

Ніхто не ідеальний, тому часто коханим доводиться миритися з недоліками один одного. Але як і в чоловіках, так і в прекрасних дам є риси характеру і поведінки, які дратують. Якісь з них хлопці не розуміють, якісь вважають навіть дурними.

Обговорення ваших любовних відносин з подругами

Одна з найбільш дратівливих для чоловіків жіночих звичок — любов до обговорення відносин і проблем в них зі сторонніми. Представники сильної статі щиро впевнені, що іншим людям, навіть заочно, в їх відносинах з обраницею не місце. Пара все одно сама розбереться, а такий підхід, який використовують жінки, стає лише джерелом пліток.

Часті запізнення і занадто довгі збори

Відразу два подразники, які чоловіки не переносять і постійно бісяться через них. Якщо п’ятихвилинні запізнення дами ще можуть виправдати етикетом — дівчина може злегка запізнитися, то з довгим очікуванням у хлопців вже проблеми. Як мінімум тому, що для них пунктуальність дорівнює поваги. Якщо обраниця не поспішає на побачення, значить, чоловік їй просто не цікавий.

Але сильніше, ніж очікування в кафе, представників сильної статі дратують спільні довгі збори. Чоловіки просто не розуміють, чому не можна було заздалегідь підготувати наряд і прикраси, а не переодягатися по кілька разів і вічність проводити у ванній, приймаючи душ і наводячи марафет. Хіба складно зібратися вчасно, до безпосередньо виходу з дому?

Нескінченне фотографування їжі

Якщо не виставляти подібні знімки в соціальні мережі, який в них взагалі сенс? До того ж чоловіків завжди більше цікавить смак страви, а не його зовнішній вигляд. Тому всі ці «постривай, не їж! Я спочатку сфотографую» хлопців часом сильно дратують.

Надмірна образливість

Один з очевидних прикладів, чому з партнером варто розмовляти прямо і без натяків, — незрозумілі для хлопців раптові жіночі образи. Найчастіше дівчата терплять, а потім занадто емоційно реагують на речі, які вже, може, повторювалися. В результаті чоловік сидить і ворожить: що такого він зробив конкретно зараз, якщо в минулий раз реакція була іншою.

Коли дівчата чекають чогось, що не було обіцяно

Улюблена жіноча звичка чути у всіх словах чоловіка прихований сенс і натяки. Тобто дама спочатку собі щось придумала і починає чекати, коли це «щось» відбудеться. А чоловік часто дізнається, що повинен був виконати це «щось» тільки в момент, коли йому пред’явили претензії або зовсім образилися.

Маніпулювання власним тілом

Так, коли жінка починає «карати» або маніпулювати партнером, позбавляючи тілесної близькості, в плюс це відносинам точно не піде. Та й чоловіків такий підхід бісить, чого вже приховувати. Деякі дами іноді думають, що цими хитрощами лише зміцнять зв’язок з кавалером, але частіше буває навпаки.

Насильницький перегляд сентиментальних фільмів

У всіх смаки, звичайно ж, різні. Але більшості хлопців навряд чи занадто цікаво дивитися чергову мелодраму про нещасну любов головної героїні або про пригоди собаки що втекла. Чоловіки зроблять виняток тільки заради коханої жінки, але таке дозвілля не дуже-то люблять. Особливо якщо партнерка весь фільм тихо підвиває або плаче.

Коли дівчина з подругами обговорює інших жінок

Обговорюючи і критикуючи інших дам, ви в першу чергу розкриваєте власні страхи і комплекси. Зазвичай таким дозвіллям розважаються не дуже впевнені в собі особистості. Та й в цілому пліткувати про представниць прекрасної статі, будучи однією з них, — не дуже розумне рішення, вважають чоловіки. Найчастіше така поведінка дратує хлопців.

Легковажне ставлення до грошей

Як би чоловік не любив даму серця, її легковажне ставлення до грошей завжди дратує і злить. Балувати і іноді підносити дорогі подарунки обраниці приємно, чоловік і сам може цього захотіти. Але ось бачачи, як друга половинка залишок зарплати зливає на чергову пару туфель, сумочку з нової колекції або похід в ресторан, коли вдома є їжа, чоловік закипає. Може, у вас навіть дійде до сварки на ґрунті грошей. І необов’язково, що партнер — жмот, просто намагається раціонально управляти фінансами.

Бажання дівчини контролювати все і вся

Іноді улюблена жінка бере ініціативу на себе — думки про це приємні багатьом чоловікам, але лише іноді. Так хлопці показують серйозність намірів, поступаючись місцем лідера обраниці. Але коли дама переходить межу і намагається контролювати абсолютно все, включаючи поведінку або навіть слова самого кавалера, це стає причиною злості. У гармонійних відносинах немає явного лідера і веденого, в них приходять до компромісів, щоб обидва партнери відчували себе однаково цінними і коханими. А не так, щоб один зневажав і командував іншим.

Постійні натяки

І останнє, але не менш дратівливе для чоловіків, — постійні розмови з натяками. Часто буває, що хлопці навіть не розуміють їх, а партнерка ображається. Тому чоловіки ставлять собі питання: «чому не можна говорити прямо?». Не варто забувати, шановні дами, що хлопці мислять трохи інакше і не завжди здатні помітити або розгадати натяк.