ГоловнеСоціум

Казахстан почне постачати нафтопродукти до Вірменії

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв підписав закон «Про ратифікацію угоди між урядом Казахстану та урядом Вірменії про торговельно-економічне співробітництво в галузі постачання нафтопродуктів до Вірменії», передає Інтефакс.Казахстан з посиланням на прес-службу глави держави.

Законопроект про торговельно-економічне співробітництво з Вірменією в галузі експорту нафтопродуктів Верхня палата парламенту Казахстану схвалила 26 травня.

Парламент Вірменії у січні 2021 року схвалив ратифікацію угоди між урядами Вірменії та Казахстану щодо торговельно-економічного співробітництва в галузі постачання нафтопродуктів до Вірменії.

Угода була підписана 16 липня 2020 року та сприятиме взаємовигідній співпраці між двома країнами, створенню сприятливих умов для сталого розвитку торговельно-економічних зв’язків, зростанню підприємницької активності.

Угода діє до 31 грудня 2024 року, після чого автоматично може бути пролонгована на 5 років, якщо сторони за півроку до її завершення не повідомлять про її припинення.