ГоловнеСоціум

Кілька ознак, за якими можна зрозуміти, що ви дійсно привабливі

Привабливість виражається не лише зовнішніми даними.

Чи вважаєте ви себе привабливою? Не всі можуть відповісти на це питання. Зовсім не обов’язково, що людина, яка вважає себе такою, в чомусь перевершує інших. Але погодьтеся, часом важко пояснити, чому люди тягнуться до вас, інформує Ukr.Media.

Ви можете годинами наносити макіяж, робити зачіски та підбирати ідеальне вбрання, але якщо ви не любите себе і почуваєтеся невпевнено, то внутрішні проблеми неодмінно запанують над зовнішнім виглядом. Лише гармонія здатна зробити людину по-справжньому привабливою.

Впевненість

Впевненість у тому, що ви привабливі й подобаєтеся собі, важливіша за гарне укладання і модні сукні. Саме тому так багато хлопців кажуть, що їм подобаються дівчата, які носять зручний повсякденний одяг, не проводять години, випрямляючи або завиваючи волосся, і просто виглядають природно.

Це збиває з пантелику, адже майже з дитинства багатьом дівчатам кажуть, що вони повинні виглядати певним чином і багато часу приділяти роботі над своєю зовнішністю. Впевненість у собі та своїх рішеннях щодо стилю зроблять вас більш привабливою, ніж ідеальне вбрання і знервованість.

Цінуйте свою особистість

Здається, що весь світ зустрічає за одягом, і це так. Однак спілкування, а тим більше відносини з протилежною статтю тримаються не лише на цьому. За картинкою повинна стояти особистість. Ось чому іноді хлопці думають, що вони хочуть бути з дівчиною з обкладинки, але потім з гіркотою зауважують — їм просто нема про що з нею говорити.

Коли у дівчини немає ані нормальних захоплень, ані своєї думки, а смаки пов’язані лише з речами, популярними серед друзів, то їй не вдасться надовго зацікавити оточуючих.

Скромність

Не варто плутати її із сірістю. Так, не варто бути сірим мишеням і боятися сказати в компанії хоча б слово. Але скромність прикрашає, адже цю істину не вдається заперечити багато століть.

Неприємно спілкуватися із зарозумілими людьми. Вони схильні перебільшувати свої успіхи та навряд чи цікавляться успіхами інших. Певна скромність допоможе вам, адже до таких людей виникає більше поваги.

Позитивне ставлення

Варто дивитися на життя з усмішкою та з позитивом ставитися до нього і до себе. Ви вважаєте, що життя занадто коротке, щоб насолоджуватися, і не хочете, щоб поганий настрій або навіть поганий день зіпсували життя? Таке ставлення робить вас дуже привабливою.

Весь час перебувати у негативному настрої та скаржитись на життя нерозумно. Це впливає і на зовнішнє щастя, і на здоров’я. Не виключено, що безліч потенційних побачень не відбулися саме тому, що або ви, або хлопець забагато скаржилися на своє життя.

Продовжуйте зберігати оптимізм, оскільки це, безумовно, додасть вам привабливості.

Не варто надмірно драматизувати

Драма — це не мило, не смішно і не чарівно. Особливо коли ви вже подорослішали. Якщо ви поводитесь як підліток, то жоден хлопець ніколи не захоче продовжувати спілкування з вами.

Неважливо, наскільки добре виглядає дівчина, якщо вона постійно драматизує. Якщо ви велика пліткарка, яка присвячує практично увесь свій час болю і стражданням інших людей, то навряд чи ви станете привабливою в очах інших людей. Це дає прямо протилежний ефект, оскільки показує людину дрібною і досить поверхневою. Навряд чи ви хочете досягти такого ефекту.

Плітки можуть бути веселими, але краще утриматися від їх поширення.

Турбота про здоров’я

Якщо ви добре почуваєтесь, то це позначається на зовнішності та ставленні до себе. Якщо ваш раціон складається виключно з картопляних чипсів і піци, то здоров’я не завжди буде в нормі.

Ви будете більш привабливою, якщо почнете піклуватися про себе. Це означає уважне ставлення до харчування, заняття спортом і турботу про гарний настрій.

Не варто думати, що бажання відмовитися від танців у клубі, оскільки вам завтра рано вставати на тренування, — це нудно.

Будьте відкритими для нового

Це чудово, коли ви не зупиняєтеся на досягнутому, розвиваєтеся і пробуєте щось нове. Неважливо, чи дійсно ви почуваєтесь сміливою або глибоко всередині боїтеся. Якщо є сили, щоб вийти з зони комфорту, світогляд стає ширшим, з’являються нові друзі, зростає впевненість у собі.

Це означає, що ви любите життя і готові до змін у ньому. Погано, коли ви, немов залякане кошеня, яке весь час пхикає і йде лише перевіреним шляхом. Новий досвід робить життя цікавішим. А скільки кумедних історій, які можна розповісти на побаченні або зустрічі з друзями.

Подумайте про всі нові пригоди, які ви можете здійснити з вашим симпатичним новим хлопцем.

Турбота про інших

Дуже важливо бути турботливою, жалісливою і відданою зі своїми друзями, членами родини та колегами. Це робить вас дуже привабливою. Деякі молоді люди вважають, що таке ставлення — дурниця.

Насправді, щоб так чинити, необхідні сили та терпіння. Однак багато хлопців все ж таки піклуються про своїх близьких, хоч і не показують цього. Саме тому дуже багато з них хочуть, щоб дівчина була справді милою і доброю.

У фільмах красуні нерідко виявляються дуже дивними. Нехай і виглядають вони чудово, але ж і хлопець у кінці фільму їм не дістається.

Ігноруйте те, що не має значення

Якщо ви з тих людей, які панікують, варто лише трапитися будь-якій незначній речі, то навряд чи вдасться досягти гармонії. Ви повинні ігнорувати те, що неважливе.

Ймовірно, вам хочеться мати гарну репутацію і не перейматися, що якісь дрібниці можуть все зіпсувати. Вмійте розставити пріоритети, щоб зберегти нерви. Навряд чи хлопці настільки ж сильно переймаються через дрібниці. До того ж знервована і налякана дівчина — не найпривабливіше поєднання.

Не будьте залежними від тенденцій

Якщо ви оберете зачіску і стиль одягу, як у якоїсь відомої голлівудської акторки, не факт, що це буде правильним рішенням. Вони не є запорукою популярності. Мода мінлива.

Якщо ви знайдете власний стиль, то комфорт і гармонія, які ви відчуватимете, зроблять свою справу. Сяючий погляд, впевненість і посмішка привернуть більше уваги, ніж неприродний і скопійований образ.