ГоловнеСоціум

Колишній тренер Енді Руїса передбачив переможця реваншу Усик — Джошуа

Колишній тренер екс-чемпіона світу в надважкій вазі Енді Руїса Менні Роблес поділився думкою про другий бій Ентоні Джошуа та володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

За словами фахівця, він очікував, що у першому поєдинку боксери покажуть близький бій.

«Стилі роблять бої. Нічого не можна забирати в Усика, він був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті, володів поясами. Коли мене питали, хто виграє, я ставив на перемогу Джошуа суддівським рішенням, але казав, що це буде дуже добрий і близький бій. Таким він і виявився. Це був близький бій, і я чекаю ще одного такого поєдинку».

Роблес заявив, що у реванші чекає на перемогу британського спортсмена.

«Я наполягатиму на своєму і знову виберу Джошуа. Зараз він працює з Робертом Гарсією, і я впевнений, що він дасть Ентоні ключі до перемоги. Перевага Джошуа в габаритах була ключовою в першому поєдинку. Я вірю, що Ентоні не використав перевагу в розмірах і фізиці. На мою думку, Усик перебоксував його наприкінці бою, коли це було найважливіше».

Фахівець пояснив, завдяки чому Джошуа зможе перемогти українця.

«У Роберта Гарсії правильний план на бій, правильна ідея — використати фізичні атрибути Джошуа. Ентоні — обдарований і талановитий боєць, як і Усик, проте він більший. Він сильніший, і йому необхідно використати це у другому поєдинку», — сказав Роблес в інтерв’ю. YouTube-каналу Fight Hub TV.

Нагадаємо, реванш Усик — Джошуа відбудеться 20 серпня у Джідді (Саудівська Аравія) на арені Super Dome.

У першому поєдинку, який відбувся у вересні 2021 року, українець переміг британця одноголосним рішенням суддів, завоювавши чемпіонські пояси.