Соціум

Кухонний лайфхак: для чого заморожувати засіб для миття посуду

Насолоджуйтесь ідеально чистим кухонним начинням.

В Інтернеті повно порад і хитрощів, які безсумнівно полегшать утримання порядку в домі. Але що, якщо ми не можемо впоратися зі стійким брудом і підгорілими каструлями? Відповідь багатьох здивує, але вона дійсно працює. Досить… заморозити засіб для миття посуду.
Один із користувачів Tiktok поділився з інтернет-користувачами своїм трюком, як видалити жирні залишки з решітки духовки та пригорілий бруд на дні каструль і сковорідок. Виявляється, щоб насолоджуватися ідеально чистим кухонним начинням, не обов’язково витрачати цілий статок на спеціальні миючі засоби, інформує Ukr.Media.

У профілі тіктокерка — fabulosa_cleaning є запис, на якому користувач інтернету позбавляється від стійкого бруду за допомогою таємничих кубиків. Це не що інше, як заморожений засіб для миття посуду! Завдяки цьому трюку ми можемо позбутися жирних плям не тільки з посуду, але і з одягу, оббивки та килима. Більше того, метод абсолютно безпечний, тому нам не потрібно турбуватися про ризик подряпати посуд.

Мийний засіб достатньо налити в ємність для льоду, але можна використовувати і спеціальні форми для випічки кексів. Ставимо все це в морозилку на кілька годин і, коли засіб для миття посуду добре замерзне, можна чистити ним забруднені поверхні. Виявилося, що заморожена рідина проявляє кращі миючі властивості. Кубики також можна використовувати для видалення клею з наклейок та інших жирних плям.