Freestyle

Названі найсмачніші у світі пироги

Компанія з виробництва пирогів Handmade Pies з Йоркширу названа однією з найкращих у світі. Її вироби здобули міжнародну нагороду за вражаючий смак. Про це пише Еxpress.

Низку призів було отримано на церемонії вручення нагород Great Taste Awards. У тому числі: три зірки за стейк та пиріг з нирками, дві нагороди з двома зірками за стейк, чорний пудинг та пироги з йоркширською самосою та дві нагороди з однією зіркою за пиріг із грибами та біфштекси.

Варто зазначити, що приз у три зірки велика рідкість: лише 241 продукт із 14 000, які отримали нагороду, отримав одну нагороду.

Відомо, що компанія захоплена пошуком місцевих продуктів та має прямі стосунки з фермерами Йоркшир-Дейлз. Вона також намагається відстоювати флекситаріанство, вважаючи, що менш регулярне вживання більш якісного екологічно чистого м’яса краще для навколишнього середовища, ніж дешеве м’ясо із супермаркету.

«Мій прадідусь вперше почав пекти пироги у своєму сільському магазині майже сторіччя тому, що надихнуло мене піти за ним, щоб продовжити методи виготовлення пирогів вручну. Коли ви купите наші пироги, ви виявите, що вони приготовлені правильно. Соковита повільно приготовлена яловичина традиційної породи, курка на вільному вигулі, відгодована травами, та яловичина вагю, що тане в роті, відгодована травою, — це лише деякі з основних інгредієнтів, які ми використовуємо в наших пирогах. І ви одразу ж закохаєтеся в аромат нашої свіжоспеченої випічки, такої легкої, що вона може спливти з вашої тарілки!» — йдеться у заяві компанії.

Додамо, премія Great Taste Awards присуджується групою з більш ніж 500 професіоналів у галузі продуктів харчування та напоїв, які наосліп дегустують 14 205 різних продуктів зі 110 країн.

Нагадаємо, шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, що захисники України на передовій харчуються смачними сухпайками.