Men's & Women's

Ознаки, за якими видно, що жінка себе поважає

Жінки з високою самооцінкою — які вони.

Досить часто ми з вами чуємо фрази: полюби себе і люди до тебе потягнуться. Почни з себе і навколишній світ відповість тим же, інформує Ukr.Media.

Але чомусь ніде немає точного формулювання. Хто ж така поважаюча себе жінка. Що взагалі це означає?

Багато чоловіків відразу подумають про почуття власної важливості. Мовляв, якщо вона себе любить, значить висока самооцінка. Але в реальності це не зовсім так. Так, ці поняття перегукуються між собою, але в них же полягає і різниця.

Висока самооцінка це скоріше марнославство. Тут немає мови про повагу. Банальне самозамилування. І це абсолютно невірний підхід до життя. Так ви тільки відлякаєте оточуючих людей.

Ці ознаки не гарантують вам щасливе життя, не зроблять вас ідеалом для чоловіків, але це дасть вам правильний вектор, який в кінцевому підсумку принесе результат.

Не зв’язується з тими, хто цього не хоче

Одна з найбільших проблем для жінок. Вони дуже часто закохуються і заводять стосунки з тими, кому вони байдужі. Вони готові терпіти будь-які приниження, готові бігти куди завгодно, аби бути поруч з цією людиною.

Що в такому випадку відбувається? Повне знецінення себе. Жінка не дорожить своїм часом, не вимагає доброго ставлення.

По суті це і є марнославство. Бажання через силу володіти тим, хто цього не хоче. Тобто це в повній мірі егоїзм.

Це повний прояв неповаги до інших, відповідно і до себе. Адже намагатися загнати когось в клітку це свідомо поганий шлях. Намагаючись зробити це з кимось, ви самі опиняєтеся в пастці.

Любов живе лише тоді, коли є повага один до одного і свобода. Бажання володіти іншим як річчю — абсурд.

Одержимість кимось іншим, завжди результат неповаги до себе.

Не терпить

Молоді дівчата вже не схильні до цього. У сучасному суспільстві почуття власної зарозумілості переважає. Але жінки старшого віку дуже часто виявляються в подібній ситуації.

Чоловік абьюзер, хам, ледачий та інше. А вона все чекає дива, коли це зміниться. Раніше всі жили в такому ось фанатизмі. Я зможу тебе переробити, перевиховати, треба просто трохи перечекати, перетерпіти.

І от скажіть, хіба це працює? Так, шлюб існує, але якою ціною. І заради чого.

Багато хто забуває про те, що відносини це в першу чергу свобода. Для себе і свого партнера. Ніхто не терпить і не обмежує. Ось у чому сенс подібних спілок.

Поважаюча себе жінка не буде терпіти, вона буде чекати того, хто їй дійсно потрібен. З ким буде добре і легко.

Не йде на поводі у суспільства

— Одружитися тобі треба! А то залишишся старою дівою.

Типовий виверт. Через який багато жінок втрачають частину свого життя. Зв’язуються з непотрібними людьми, просто через нав’язані думки.

Нормально створити сім’ю в 30, в 35, та навіть самотність іноді буває нормою. Робити щось заради того, щоб зробити, це утопія.

Звичайно комусь щастить і ця випадковість приносить їм щастя, але таких випадків один на мільйон. Навіщо робити з життя лотерею, якщо можна самостійно будувати його?

У цих пунктах немає нічого складного, вони очевидні для всіх. Але щоразу всі ігнорують їх і сподіваються, що їх спроба буде щасливою. Досвід інших людей нічому не вчить, кожен хоче помилитися сам.

Закінчити хочеться цитатою:

Показуй, що поважаєш себе, — і тебе будуть поважати.