Соціум

Пентагон створює офіс для відстеження НЛО у космосі — ЗМІ

Міністерство оборони створило офіс для відстеження невідомих об’єктів у космосі та повітрі, під водою чи навіть тих, що переміщуються між цими доменами. Про це повідомляє Space.com.

НЛО, чи як їх тепер називають, невідомі повітряні явища, отримали нові рівні урядового контролю, небачені десятиліттями. В останні місяці в залах Конгресу США пройшли численні слухання та секретні брифінги, і багато законодавців висловили стурбованість тим, що повітряний простір Америки може бути не таким безпечним, як ми вважаємо, через численні спостереження невідомих об’єктів військовими авіаторами та іншими збройними силами.

Маючи це на увазі, Міністерство оборони оголосило про створення нового офісу. Він буде називатися Управління з розв’язання аномалій у всіх сферах. Очолить новий офіс Шон Кіркпатрік, який раніше обіймав посаду головного наукового співробітника Центру ракетно-космічної розвідки Міністерства оборони США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Конгресі США обговорювали загрозу НЛО. Мовляв, за останні 20 років у небі було зареєстровано зростання кількості НЛО.