ГоловнеПолітика

Резніков: Росія не витримала і почала визнавати втрати

Росія не витримала і почала визнавати втрати. Це сталося завдяки героїзму українських захисників і захисниць. А також завдяки бійцям інформаційного фронту, які прорвали інформаційну блокаду, заявив міністр оборони Олексій Резніков.

За його словами, настав час посилити тиск на ворога, який втратив ініціативу, і перейти до тотального опору.

«Наша армія успішно зустрічає лобові атаки російських окупантів. Наші спеціальні підрозділи — ССО, спецпризначенці СБУ та Головне управління розвідки — ефективно знищують російські війська на марші», – сказав Резніков.

Чиновник звернувся до громадян, які перебувають на тимчасово зайнятих ворогом територіях, із проханням допомогти прогнати загарбників.

«Треба позбавити російські війська тилової підтримки. Не чіпайте танки. Тільки якщо дуже хочеться. Знищуйте тилові колони. Вони йдуть за колонами з бронетехнікою. Якщо ворог залишиться без палива, боєкомплекту, їжі, інженерної та ремонтної підтримки, він стане безпорадним», – додав міністр.

Крім того, Резніков звернувся до мисливців, єгерів і лісників, які «знають кожну стежку в лісі».

«Треба, щоб в окупанта була тільки одна мотивація – якнайшвидше тікати з нашої країни», – резюмував міністр оборони.

Нагадаємо, раніше сьогодні радник керівника ОП Олексій Арестович звернувся до чоловіків, які живуть на тимчасово захоплених окупантом територіях, тотально протистояти агресору.