ГоловнеПолітика

Щодня вірмени поповнюють лави територіальної оборони — звернення Спілки вірмен України

Спілка вірмен України опублікувала заяву у зв’язку з повномасштабною агресією Росії проти України, повідомляє AnalitikaUA.net.

«Ми, громадяни України, проживаємо на цій землі з Х століття. Вірменська діаспора зажди відігравала немалу роль у становленні самостійної та незалежної держави. Ця земля — наша Батьківщина.

24 лютого почалося повномасштабне воєнне вторгнення на територію України. Російська Федерація завдає ракетного удару по території країни. Наразі гинуть невинні люди, які стали жертвами агресії з боку РФ.

Безліч наших співгромадян стоять зі зброєю зі своїми українськими побратимами на захисті рідних міст та селищ. Кожного дня вірмени поповнюють ряди територіальної оборони.

Ми, вірмени України, виступаємо проти військової агресії Російської Федерації по відношенню до нашої країни та засуджуємо окупацію, яка триває по цей час. Наразі ми пліч-о-пліч з українським народом захищаємо наші міста, домівки та рідних.

Звертаємось до міжнародної громадськості із проханням задіяти усі механізми для того, щоб зупинити агресію проти України. Разом до перемоги!», — сказано у зверненні.