ГоловнеСоціум

В Україні відновлять роботу заклади культури та мистецтв

Установи культури та мистецтв поступово розпочнуть роботу в Україні вже з 1 квітня. Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Вказано, що кожен заклад культури готуватиме свою програму та працюватиме за власним графіком. Тому докладну інформацію про розклад, а також про придбання квитків слід дізнаватись на сайтах закладів. Частина від придбаних квитків піде на допомогу українським захисникам або на гуманітарну підтримку.

Події в закладах культури та мистецтва відбуватимуться з урахуванням вимог воєнного стану. У разі повітряної тривоги усі глядачі повинні пройти в укриття, розташоване у закладі. Відтак кількість місць буде обмежена.

При вході до закладу може здійснюватися поверхневий огляд щодо виявлення предметів, обіг яких заборонено або обмежено, або становить загрозу життю чи здоров’ю людей.

У міністерстві також нагадали і про дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання розповсюдженню COVID-19.

Раніше повідомлялося, що Міністерство культури та інформполітики запропонувало ввести санкції проти 47 російських співаків, акторів, режисерів та пропагандистів. Про це повідомив голова міністерства Олександр Ткаченко.