Men's & Women's

В які дні краще купувати одяг, щоб він приносив удачу і щастя

Коли краще відмовитися від походу в магазин.

Купівля нового одягу може стати приємним процесом, який приносить задоволення. Так, вдалу покупку можна зробити в певний день. Експерти розповіли, коли краще купувати одяг, щоб він приваблював удачу, багатство, щастя і любов, інформує Ukr.Media.

Понеділок знаходиться під впливом Місяця, який відповідає за емоції. Астрологи рекомендують купувати в цей день одяг для вихідних. Костюми, штани або інший офісний одяг в цей день будуть не найкращим варіантом. У цей день необхідно серйозно підходити до вибору одягу, так як він може стати нудним через швидкий термін. Такий одяг буде залучати удачу і гарний настрій, допоможе уникати стресу і напруги. Крім того, одяг буде вас надихати і залучати у ваше життя любов. Саме в такому одязі варто ходити на побачення.

Вівторок знаходиться під заступництвом червоної планети — Марса. Ця планета має чоловічу енергетику, а тому, саме в цей день варто купувати одяг саме чоловікам. Жінки в цей день можуть купувати спортивний одяг або одяг в подарунок чоловікові. Такий одяг буде заряджений на удачу.

Середа підвладна Меркурію. У цей день можна купувати будь-який одяг. Одяг, куплений в цей день принесе вам удачу у фінансовій і любовній сфері.

Четвер знаходиться під впливом Юпітера, а тому купувати можна абсолютно будь-які речі, так як вони прослужать вам дуже довго. Варто вибирати ті речі, які відповідають вашому стилю і образу, а експериментувати не варто. При цьому не варто здійснювати дорогих покупок.

П’ятниця підвладна Венері, яка володіє жіночою енергетикою. Чоловіки повинні уникати в цей день покупок будь-якого одягу. Жінки ж можуть купувати все, що їм завгодно і необхідно, навіть якщо це повна зміна образу. Новий одяг додасть впевненості в собі.

Субота знаходиться під впливом Сатурна. У цей день варто купувати максимально практичні речі. Саме вони будуть піднімати настрій і посприяють утворенню гормону радості. Якщо ви сумніваєтеся, то такий одяг купувати в суботу не варто. Також рекомендується робити покупки одягу в подарунок кому-небудь.

Неділя — день для радісних покупок. Лише так придбаний одяг буде приносити вам удачу, любов і успіх. Сумнівні або непотрібні речі краще не купувати в цей день.