Men's & Women'sГоловне

Як правильно розлучитися з чоловіком, щоб не зачепити його почуття

Часом дуже складно знаходити правильні слова для розриву.

Ми тут, щоб допомогти Вам, інформує Ukr.Media.

Ми всі були з одного боку або з іншого під час розривів. Бути покинутим або відкинутим, як відомо, важко, але іноді ми забуваємо, що не менш складно бути тим, хто пропонує розлучитися.

Важливо, щоб ми ніколи не зустрічалися з людиною лише тому, що її шкода і не хочеться робити боляче. Ви повинні відстоювати свої потреби і бути з кимось, кого справді любите. Так що ж робити?

Переходьте до суті

Коли настає час сказати комусь, що він вам не подобається, спокусливо сказати що завгодно, крім «ти мені просто не подобаєшся». Хоча насправді це може бути саме те, що потрібно сказати. У цій ситуації бути прямолінійним насправді найкращий вихід. Хитрість полягає в тому, щоб знати, як бути прямолінійним, не завдаючи шкоди.

Знайдіть спосіб бути чесним, але не надто грубим. Наприклад, якщо хлопець, з яким ви зустрічаєтесь, забагато говорить про себе, замість того, щоб сказати «Ти занадто поглинений собою», спробуйте щось на кшталт: «я чудово провела час з тобою, але я не думаю, що ми були б чудовою парою. Бажаю тобі всього найкращого!». Ці слова одночасно ясні і незлі.

Якщо ви отримуєте повідомлення від когось, хто запрошує Вас на побачення, спробуйте просто бути чесним і ввічливим. Щось на кшталт: «я дуже ціную, що ти запитав, але мене не цікавить нічого романтичного» — коротко і по справі.

Що робити, якщо ваше «ні» не сприймають всерйоз

Ми всі чули «ні означає ні», і теоретично ми це зрозуміли. Пам’ятайте, що все, що вам дійсно потрібно сказати, це «ні», і ваше рішення слід поважати. Якщо ви сказали комусь, що вам це нецікаво, і він продовжує намагатися бути з вами, цілком нормально або бути твердішим у своїй відмові, або взагалі перестати відповідати.

Зараз це може здатися очевидним, але на даний момент це може бути набагато складніше. Пам’ятайте, що не потрібно вибачатися або продовжувати бути приємним з тим, кому ви вже сказали «ні», і хто не поважає ваші межі.

Є багато причин, чому хтось може не перестати переслідувати вас. Незалежно від причини, це одночасно і ознака неповаги, і вказівка на те, що ви повинні продовжувати відстоювати свої межі. Це ще раз доводить, що ви зробили правильний вибір, що відмовили цій людині.