Men's & Women's

Як приховати свій реальний вік — прості кроки для домашнього омолодження рук

Як омолодити шкіру рук вдома.

Вважається, що руки одними з перших видають реальний вік жінки. Якраз тому догляд за ними важливий не менше, ніж за обличчям. Для омолодження рук в них навіть колють ботокс. Однак розгладити, зволожити і наситити шкіру в цій зоні можна і в домашніх умовах, інформує Ukr.Media.

Жіночі руки, як і шию, можна сміливо назвати зрадниками, тому що саме по них дуже легко визначається вік жінки. Ваше обличчя може бути в ідеальному стані, але шкіра рук при цьому все одно буде підступно кричати про реальну цифру в паспорті. Тому підходь до догляду за собою комплексно і у жодному разі не забувай приділяти увагу цій зоні.

Ось 3 простих кроки, які допоможуть омолодити шкіру рук в домашніх умовах.

Відлущування

Почати домашній ритуал догляду за руками варто з відшаровування відмерлих клітин шкіри. Для цього приготуйте ароматний скраб з 2 столових ложок коричневого цукру, ложки оливкової олії і ложки кориці. Нанесіть засіб на шкіру рук круговими рухами і залиште на 10 хвилин, а потім змийте теплою водою.

Харчування

Щоб відновити шкіру рук і гарненько її наситити, раз на тиждень робіть компреси з жмені рису або вівсянки і теплої води. Змішайте інгредієнти до стану густої пасти і нанесіть засіб на шкіру на 10 хвилин.

Масаж

Масаж також володіє відмінним антиейдж-ефектом. Проводити його слід з олією, виготовленою з квітів арніки. Змішайте всього пару крапель олії (не переборщіть, адже ця рослина отруйна!) зі своїм звичайним кремом і масажними рухами нанесіть на шкіру рук. Процедура займе не більше 10 хвилин.