ГоловнеСоціум

Які помилки в прибиранні можуть зіпсувати енергетику вашого будинку

Не допускайте їх.

Якщо прибирати в будинку, то робити це потрібно правильно. Експерти в області біоенергетики розповіли, які помилки деякі з нас допускають під час прибирання, інформує Ukr.Media.

Ігнорування проблем з сантехнікою

Недарма кажуть, що якщо десь підкопує вода, це не до добра. Згідно з прикметами, вода, що капає, призводить до того, що ваша удача «витікає» з дому. Коли ми прибираємо, натикаючись на підтікання водопроводу, краще вирішувати дану проблему відразу. Так, можливо доведеться йти в магазин у вихідний день, але зате ви збережете поруч з собою удачу.

Не викидати сміття відразу

Прибирання — це якраз-таки викид сміття. Позбавляйтеся від нього в кінці кожного прибирання. Ви зібрали скрізь сміття, все непотрібне скинувши у відро для сміття або в сміттєвий пакет, але по завершенні залишили все це як є, навіть не потрудившись винести з дому. Так точно краще не робити, адже який сенс в прибиранні, якщо ви залишаєте все сміття вдома. Після того, як ви закінчили, не полінуйтеся сходити викинути все це. Те ж саме стосується навіть чищення вашого пилососа. Експерти в області біоенергетики настійно радять не залишати пилозбірник наповненим.

Ви робите прибирання не повністю

Можна зробити прибирання в одній кімнаті, або, наприклад, протерти пил у всіх кімнатах, помити підлогу. Нічого страшного, якщо ви закінчите робити якусь частину прибирання, але деякі люди діють хаотично. Вони беруться за все підряд, але в підсумку не закінчують протирати пил, забувають закінчити вологе прибирання і так далі. Незакінчене і хаотичне прибирання не дає практично ніякого ефекту. Експерти фен-шуй настійно радять завжди мати якийсь план для прибирання.

Ви забуваєте про приховані місця

Багато людей роблять таку помилку. Коли ми займаємося прибиранням, то чистити потрібно все. Наприклад, посуд, яким ви дуже рідко користуєтеся. Також важливо мити витяжку на кухні, полиці холодильника. Може йтися про приховані місця типу порожнини під ванною. Не забувайте про все це, щоб прибирання було максимально ефективним з точки зору енергетики та фен-шуй.