ГоловнеЗдоров’я

Японський метод для схуднення — просто лежимо і худнемо

Звучить заманливо, чи не так?

Хто з нас не мріє нічого не роблячи, взяти і схуднути! Звичайно, це з області фантастики. Зовсім нічого не робити — не вийде. Але, лежачи схуднути цілком можна. При цьому, вам навіть не доведеться ворушитися і полежати потрібно зовсім небагато. Саме такий спосіб ми хочемо вам сьогодні запропонувати. А прийшов він до нас з Японії, де люди теж вирішують проблеми зайвої ваги. І роблять це цілком успішно, в тому числі і завдяки цій простій вправі. Цей метод в Азії є своєрідним хітом через свою надзвичайну простоту і ефективність, інформує Ukr.Media.

Схуднення за методом Фукуцудзи. Проста вправа з рушником, яка допомагає схуднути

Фукуцудзі — японський фахівець з вивчення кісток тазу. Він прийшов до висновку, що відкладення черевного жиру найчастіше відбувається через зміщення таза щодо ребер. Після цього, він розробив комплекс вправ, який допомагає вирішити цю проблему. Найпростішу і ефективну з них ми зараз і розглянемо.

Що знадобиться для виконання вправи?

Робити цю вправу потрібно на підлозі. А крім статі вам знадобиться ще дві речі:

Рушник
Гумка (мотузка, скотч і т. п.)
Це все. Ось за допомогою цих простих предметів ми і будемо худнути.

Як підготуватися до виконання вправи?

Спочатку з рушника вам потрібно буде скрутити валик. А, щоб він не розкрутився, закріплюємо валик гумкою, мотузкою або скотчем. Останній варіант найбільш надійні і зручний. Скотч на валику не буде впиратися вам в спину, а значить не створить вам дискомфорту при виконанні цієї вправи.

Що стосується скачаного валика з рушника, то він повинен вийти у вас досить щільним. А по довжині бути сантиметрів 40. Якщо поперекова область у вас ширше 40 сантиметрів, то і валик робимо ширше. Тобто його довжина повинна збігатися з довжиною вашого попереку.

Як виконувати вправу?

Сідаємо на підлогу, укладаємо валик позаду себе так, щоб, коли ви на нього лягли, він виявився під попереком рівно навпроти пупка. Тепер витягуємо ноги і з’єднуємо разом великі пальці на ногах. Далі, витягуємо руки, кладемо на підлогу, перевертаємо долоньки вниз і в цьому положенні з’єднуємо мізинці обох рук.

Все! У цьому положенні вам потрібно провести 5 хвилин. Начебто все звучить просто, але це тільки до тих пір, поки ви не спробували втілити цю вправу на практиці.

Скільки разів на день потрібно робити вправу?

Швидше за все з першого разу пролежати 5 хвилин вам не вдасться. Не турбуйтеся! Лежіть скільки можете — 1 хвилину, 2 або 3.

З кожним днем просто потрібно буде цей час збільшувати, поки не доведете до 5 хвилин. У день робити вправу потрібно 3 рази.

Важливо!

Якщо у вас є проблеми зі спиною, захворювання кісток або сумніви, спочатку зверніться до лікаря і запитайте, чи можете ви виконувати цю вправу!

Не вставайте різко, посидьте трохи, відпочиньте після її виконання! Вправа також виправляє поставу і знімає проблеми зі спиною. Але пам’ятайте — вона призначена тільки для здорових людей!

Як то кажуть — краще один раз побачити! Тому дивимося, як потрібно виконувати цю вправу на практиці.