ГоловнеПолітика

Зеленський: Будемо з газом, світлом, водою і… без вас

Російські терористи намагаються залишити українців без тепла та світла, завдаючи ракетних ударів по цивільних об’єктах. Про це у своєму Telegram написав президент Володимир Зеленський.

«Повністю знеструмлені Харківська та Донецька області, частково — Запорізька, Дніпропетровська, Сумська. Російські терористи залишаються терористами і б’ють по критичній інфраструктурі. Жодних військових об’єктів, лише мета залишити людей без світла та тепла», — наголосив Зеленський.

Він наголосив, що навіть крізь непроглядну темряву Україна та цивілізований світ чітко бачать ці терористичні акти. Умисні та цинічні ракетні удари по цивільній критичній інфраструктурі.

«Ви досі думаєте, що ми «адін народ»? Ви досі думаєте, що можете нас налякати, зламати, схилити до поступок? Ви справді так нічого не зрозуміли? Не зрозуміли, хто ми? За що ми? Про що ми? Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас.

Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Холод, голод, темрява і спрага – для нас не так страшно і смертельно, як ваші «дружба та братерство. Але історія все розставити на місця. І ми будемо з газом, світлом, водою та їжею… І БЕЗ вас!» — сказав президент.

Нагадаємо, окупанти знеструмили ТЕЦ у Харкові, внаслідок чого без світла залишилися мешканці багатьох областей на сході.