ГоловнеПолітика

Зеленський знову зібрав військову ставку

Президент Володимир Зеленський у неділю, 4 вересня, провів третє за тиждень засідання ставки верховного головнокомандувача, повідомляється на сайті глави держави.

«Вихідних на війні немає. Тримаємо постійний зв’язок із тими, хто на фронті. Подробиці не розповідатиму, але українські прапори повертаються туди, де мають бути по праву. А окупантам на нашій землі не місце», — заявив Зеленський.

У зустрічі взяли участь: секретар РНБО Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков та його заступник Ростислав Замлинський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Генштабу ЗСУ Сергій Шаптала, командувач Нацгвардії Юрій Лебідь, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр інфраструктур керівника ОП Роман Машовець.

У режимі відеозв’язку до засідання ставки приєдналися: начальник ГУР Кирило Буданов, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, командувач військ Оперативного командування Південь Андрій Ковальчук та командувач військ Оперативного командування Захід Сергій Литвинов.

Головнокомандувач і командувачі оперативних напрямів, керівник розвідки доповіли про ситуацію на передовій.

Нагадаємо, що на Херсонщині ЗСУ завдали кілька ефективних ударів по позиціях окупантів.