ГоловнеПолітика

Зеленський звернувся до українців напередодні свята

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу своєї країни напередодні головного державного свята – Дня Незалежності.

«Я дякую всім, хто захищає справжні цінності. Я дякую всім, хто допомагає Україні. Я дякую всім, хто з 24 лютого обрав шлях боротьби за те, що робить життя справжнім: за свободу, за незалежність», — сказав Зеленський.

Цього року День Незалежності в Україні значно відрізнятиметься від звичного, але Зеленський сказав, що свято таки буде.

«Вже зовсім скоро ми відзначатимемо наше головне національне свято – нашу незалежність. Вже завтра. Ми запланували багато активностей – того, що підкреслить, який шлях ми пройшли. Пройшли всі разом – українці в Україні, на всій нашій території – на вільній та тимчасово окупованій, бо наші люди всюди борються. Українці за кордоном — усі, хто допомагав, усі, хто поширював правду про Україну, усі, хто закликав боротися за Україну», — наголосив президент.

Крім того, Зеленський підкреслив, що Україна має майбутнє, але його немає у зрадників.

«Жоден окупант не почувається в безпеці на нашій землі. Усі колаборанти знають, що у них немає майбутнього. А ми всі не просто віримо — ми бачимо, що наша держава має перспективу», — сказав президент у передсвятковому зверненні.

Нагадаємо, українців закликали до особливої ​​обережності 24 серпня, коли Росія може вдатися до масованого обстрілу України з любові до «сакральних дат».