Men's & Women's

Жінки назвали найкращі автомобілі 2021 року за категоріями

Жінки назвали переможців у шести категоріях.

Мало хто знає, але ось уже майже 20 років існує конкурс WWCOTY — «найкращий автомобіль року на думку жінок». У журі премії входить 56 представниць 40 країн, які щорічно вибирають той самий «найкращий автомобіль», інформує Ukr.Media.

Вони вивчили 65 нових моделей, випущених у 2021 році, та назвали переможців у шести категоріях — причому у трьох із них лідирують електрокари. Абсолютного переможця оголосять 8 березня.

Автомобілем-лідером у категорії «Великий автомобіль» найкращим став електрокар кросовер Ford Mustang Mach-E.

У категорії «Великий позашляховик» — BMW iX.

А найкращою високопродуктивною моделлю жінки визнали електроседан Audi e-Tron GT.

У категорії «повнопривідний позашляховик» дами одностайно проголосували за модель Jeep Wrangler 4XE — це гібридна версія знаменитого «рамника», що побачила світ минулої осені. Його дволітрової «турбочетвірці» допомагає пара електромоторів, так що сукупна віддача установки становить аж 380 сил! Завдяки розторопному 8-діапазонному «автомату», розгін до «сотні» займає 6,4 секунди.

Запас ходу на електротязі для щоденних поїздок — 50 км тому, як зазначили члени жіночого журі, «Jeep 4XE відрізняються новим рівнем економічності, екологічності, експлуатаційних показників і свободи пересування з відкритим верхом як на дорозі загального користування, так і за її межами».

Решта двох титулів — «Міський автомобіль» та «Сімейний кросовер» 2022 року — журі присудило Peugeot 308 та Kia Sportage відповідно.