ГоловнеСоціум

У столиці Угорщини продовжили безкоштовний проїзд для українських біженців

У Будапешті (Угорщина) до 30 червня 2023 року продовжили безкоштовний проїзд для українських біженців на рейсах громадського транспорту. Про це повідомляє Будапештський транспортний центр.

«З ініціативи столичного муніципалітету безкоштовним проїздом, як і раніше, можна скористатися, надавши український проїзний документ, який підходить для ідентифікації особи», — йдеться в повідомленні.

До таких документів належать український паспорт, українське посвідчення особи, українська посвідка на проживання, український студентський квиток іноземного студента, який навчається в Україні, будь-який документ, що підтверджує прописку іноземних громадян, які проживають в Україні.

Зазначається, що документи, які дають право на безкоштовний проїзд, прийматимуться на рейсах БТЦ, крім аеропортового експресу 100E, фунікулера, екскурсійних рейсів, катерів, а також у міських електричках та «синіх» автобусах на околицях міста.

Нагадаємо, безкоштовний проїзд для українських біженців діє з 4 березня 2022 року. Раніше оголошувалося, що пільги продовжено до 31 березня 2023 року.

Також повідомлялося, що українці зможуть оформлювати паспорти у Берліні поза посольством.