ГоловнеСоціум

Як характеризує чоловіка його подарунок жінці

Думка психологів.

Однією з найпоширеніших причин сварок у відносинах є різні погляди на одні й ті ж речі, інформує Ukr.Media.

Тому психологи настійно рекомендують краще пізнати один одного до того моменту, поки пара не стане жити разом. Особливо це стосується поглядів на подарунки.

З одного боку, це здається дрібницею на тлі інших проблем. Але з іншого, на жіночих форумах все частіше і частіше обговорюють тему невдоволень чоловічими подарунками.

Річ у тім, що подарунки від коханого жінки часто сприймають близько до серця, адже для них такі дрібниці є своєрідною мовою любові. Так що ж подарунки можуть розповісти про чоловіка?

Він не робить сюрпризів

Якщо чоловік практично не дарує подарунків жінці, то відразу виникає питання: чому ж так відбувається? Можливо, вся справа в жадібності обранця.

Щоб не вигадувати зайвого, можна запитати у чоловіка прямо, чому він майже не робить приємні сюрпризи. Можливо, вся проблема полягає в його вихованні.

Батько не робив подарунки матері, але допомагав їй в інших важливих справах, і при цьому не переставав любити її. Або ж чоловік думає, що після цукерково-букетного періоду подарунки не є чимось значущим, тому гроші краще витратити на щось серйозне.

Недорогі подарунки

Жінці дуже прикро, коли вона помічає у хлопця дорогий годинник, одяг, телефон і багато інших дорогих речей. А він дарує їй невеликий букет троянд тільки у свята, і більше нічого.

Навряд чи такий кавалер буде перспективним у майбутньому. Але жінки навіть не замислюються про матеріальне становище партнера. Можливо, в цей момент він відчуває труднощі з фінансами, або відкладає гроші на дорогий подарунок.

Варто запитати у нього прямо, чому в якості подарунка він вибрав ту чи іншу річ, але робити це потрібно м’яко. Реакція партнера скаже сама за себе.

Сюрпризи без душі

Хлопець купив першу річ, яка попалася йому на вітрині магазину? Або ж він знову подарував кухоль на день народження? Адже це набагато простіше, ніж ходити по магазинах годинами і вибирати відповідний для його супутниці подарунок.

Швидше за все, даний чоловік не схильний до романтичних вчинків. Він робить так, як вважає правильним, і не бачить в цьому нічого поганого. Щоб подарунок приніс задоволення, можна взяти свого партнера на прогулянку, і показати йому ті магазини, в яких можна купити ту чи іншу потрібну річ.

Інше рішення проблеми — завжди прямо говорити йому, що вам найсильніше хочеться отримати на свято.

Нав’язливі подарунки

Існує такий тип чоловіків, які буквально завалюють дівчину дорогими подарунками, причому роблять це занадто часто. Деяким таке дуже подобається, але це може насторожити.

Люблячий чоловік завжди готовий робити приємне своїй обраниці, але чи не говорить це про те, що він закоханий тільки в себе? Або він купує все найдорожче для того, що жінка до нього сильніше прив’язалася і нікуди не пішла?

Немає гарантії того, що ці сюрпризи він буде влаштовувати до кінця життя. Коли-небудь гроші закінчаться, і тоді настане період сварок і взаємних образ.

Негативна реакція від жінки

Кожен чоловік мріє, щоб ним захоплювалися, щоб цінували його найменші прояви любові, щоб були раді його несподіваним сюрпризам. Навіть якщо подарунок не потрібен або не особливо подобається, жінці все одно слід хоча б щиро подякувати своєму партнерові за те, що він проявив турботу і увагу по відношенню до неї.

Наступного разу можна обговорити всі питання, що стосуються подарунків. Відкрита і чесна розмова повинна призвести до того, що обидва партнери будуть почуті і зрозумілі. А прислухатися чи ні, це вже їх рішення.