Світ

«З нами воювати безглуздо» — прем’єр-міністр Вірменії

Згідно китайської військової стратегії, талановиті генерали перемагають без війни, і Вірменії потрібен саме такий мир. Про це прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив в понеділок, виступаючи в адміністративному комплексі Міноборони.

22 липня глава уряду Вірменії взяв участь в церемонії вручення дипломів випускникам військово-навчальних закладів.

«Нам потрібні такі Збройні сили, така держава, щоб всі потенційні противники зрозуміли, що з нами воювати безглуздо. Результат боротьби один — поразка противника і наша перемога», — підкреслив Пашинян.

Звертаючись до випускників військово-навчальних закладів, глава уряду побажав їм домогтися генеральських погон, і щоб це стало не результатом задіяння зв’язків і знайомств, а об’єктивною оцінкою їх заслуг.

За його словами, офіцерська служба вимагає величезної моральної, інтелектуальної, психологічної сили.

«Ваша присутність на цьому плацу свідчить про те, що ви прийняли рішення, і ви досить впевнені в тому, що зможете винести неймовірно важкий тягар. Бути офіцером, командиром іноді означає відправляти своїх підлеглих на такі операції, повернутися з яких малоймовірно», — додав він.

Пашинян привітав також той факт, що серед випускників є дівчата, назвавши це важливим показником трансформації вірменського суспільства.

Відео на тему