Економіка

МАУ змінить цінову політику після відновлення авіасполучення

Компанія обіцяє зберегти «привабливість тарифів з точки зору ціни», а також переходить до однієї тарифної сім’ї в економ-класі і однієї — в бізнес-класі.

МАУ з 1 червня в цілому змінює тарифний концепт. Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

«Це буде новий продукт з новими техніками в ціноутворенні. Але, безумовно, ми зберігаємо привабливість наших тарифів з точки зору ціни», — сказано в повідомленні.

Авіакомпанія переходить до однієї тарифної сім’ї в економ-класі і однієї — в бізнес-класі. При зміні дати вильоту на більш пізній період проводиться перевірка наявності місць відповідно до застосованого в оригінальному квитку тарифу. Це означає, що не застосовуються штрафні санкції та сервісний збір, однак, можливо, доведеться заплатити суму різниці в тарифі.

Крім того, МАУ відшкодувала пасажирам вартість невикористаних квитків на загальну суму 9,9 млн доларів з 17 березня по 25 травня.

«За поверненням коштів в цілому звернулися на суму 29,7 млн ​​доларів (з 17 березня по 25 травня), з яких оформлення промокоду — на суму 15 млн доларів, отримали повернення коштів — на 9,9 млн доларів», — додали в компанії.

Нарешті, промокод гарантує повернення повної вартості невикористаного квитка (його частини) або невикористаної послуги і дає додатковий бонус у розмірі 25% від вартості, який пасажир може використовувати при оплаті нової покупки.

Раніше стало відомо, коли відновлять авіасполучення в Україні. Першими рейси відновлять до Туреччини, Греції, Кіпру, Грузії, а з Італією та Іспанією поки вирішили зачекати.

Також повідомлялося, що в Жулянах заявили про відновлення польотів в ЄС. Польоти відновлять вже з 16 червня — до цього готові авіакомпанії Belavia, LOT, WizzAir. Крім того, рейс в Запоріжжя готова виконувати авіакомпанія Мотор Січ.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net