Світ

Найбільший виробник медичних рукавичок закрив половину заводів

Найбільша в світі компанія з виробництва латексних медичних рукавичок Top Glove з Малайзії закриває половину підприємств. Фірма робить це вимушено, адже майже 2 500 її співробітників дали позитивний тест на коронавірус. Про це пише The Daily Mail.

На підприємстві, де виробляють медичні аксесуари і дотримуються строгих протоколів безпеки, стався потужний спалах вірусу. Він привів до рекордного показника добової захворюваності у всій Малайзії, який разом зріс майже на 2 000 випадків.

У результаті Top Glove тимчасово призупинив виробництво на 28 заводах за межами Куала-Лумпура, але очікується, що це не приведе до дефіциту рукавичок.

Міністерство охорони здоров’я Малайзії повідомило про 1 511 нових випадків COVID-19 в цій області у вівторок, хоча в цьому повідомленні не уточнюється, як багато хворих є співробітниками виробника латексних рукавичок.

Раніше в МОЗ назвали причини посилення епідемії COVID-19 в Україні. У Міністерстві стверджують, що ситуація в Україні схожа на те, що відбувається в інших країнах Європи.