Світ

Пляжі Австралії побіліли від медичних масок

Жителі східної частини Сіднея, які прийшли після пом’якшення карантинних заходів на пляжі, побачили на березі тисячі масок для обличчя і пластикові контейнери.

Пляжі в околицях Сіднея виявилися встелені захисними медичними масками. Їх викинуло на пляжі після падіння контейнерів із вантажного корабля, що накренився. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Повідомляється, що причиною цього став шторм, в який потрапило вантажне судно, яке перевозило засоби захисту з Китаю в Мельбурн. Пориви вітру і хвилі пошкодили його, і сорок контейнерів з вантажем впали за борт.

Першими побачили маски жителі Сіднея, які після ослаблення карантинних заходів прийшли відпочити на берег океану. Вони ж повідомили про побачене представникам Австралійського управління безпеки на морі і зробили публікації в мережі.

Дізнавшись про інцидент, місцеві жителі відразу рушили до берега океану, щоб самостійно очистити його від масок.

«Усього за годину я зібрала сотні масок і маленьких пластикових контейнерів, в яких вони зберігалися. Це сміття битком наповнило всі мої пакети «, — повідомила місцева мешканка Алі Пот.

Як пише видання, після втрати вантажу, капітан корабля прийняв рішення розвернутися і вирушити в Брісбен.

Згідно з повідомленням судновласника, у викинутих за борт контейнерах перевозився широкий асортимент товарів, включаючи побутову техніку, будівельні матеріали і різні предмети медичного призначення.

Раніше повідомлялося, що на західне узбережжя Австралії налетів сильний шторм, що трапляється раз на десятиліття.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net