Економіка

Ryanair зробить щоденними рейси з Києва до Берліна

Ірландський лоукостер Ryanair збільшить кількість рейсів Київ — Берлін. З кінця жовтня рейси за цим маршрутом буде виконуватися щодня.

Новий розклад вже внесено в систему бронювання на сайті авіакомпанії.

Щоденні перельоти за маршрутами Київ — Берлін і Берлін — Київ почнуться з 25 жовтня. Також з цієї дати буде змінений аеропорт прибуття в Берліні — замість Шенефельда прилітати літаки будуть у Бранденбург. Аеропорти ділять між собою льотне поле.

Раніше рейс Київ — Берлін виконувався двічі на тиждень — по понеділках і п’ятницях. Істотне збільшення кількості перельотів за маршрутом пов’язано з ростом попиту щодо нього. Діяти новий розклад буде протягом всього сезону зимової навігації.

Нагадаємо, за маршрутом Київ — Берлін також літала МАУ, проте авіакомпанія пішла з цього напрямку в рамках оптимізації своєї мережі для роботи в умовах кризи, пов’язаної з падінням попиту на перельоти через пандемію коронавірусу, а також закриттям кордону України для іноземців.

Також повідомлялося, що Ryanair відкриває два нових рейси з України в Німеччину — з Києва до Кельна і з Одеси в Дюссельдорф. Обидва рейси заплановані в рамках зимового розкладу Ryanair і будуть виконуватися два рази на тиждень.