Світ

Трюдо почекає з відкриттям кордонів у Канаді

Канада зосереджена на зменшенні кількості нових випадків коронавірусу, тому прагне не допускати ввезення інфекції з-за кордону.

У Канаді влада уважно стежить за ходом пандемії і думає над відкриттям в’їзду для іноземців. Про це заявив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, передає Los Angeles Times.

Трюдо наголосив, що зараз уряд зосереджений на зменшенні кількості інфікувань COVID-19 для перезапуску деяких секторів економіки.

«Важливим елементом недопущення другої хвилі інфікування, що може бути серйознішою від тієї, яку ми долаємо зараз, стане запобігання проникнення вірусу з-за меж Канади, як тільки ми візьмемо його під контроль всередині країни. Тому ми будемо дуже обачними у відновленні міжнародних подорожей (в тому числі в США), поки не відчуємо, що прийшов час», — зазначив Трюдо.

Нагадаємо, що Канада за місяць втратила рекордні 2 млн робочих місць. Більш як 7,5 млн канадців подали заявку на отримання будь-якої федеральної допомоги з працевлаштування.

Також повідомлялося, що Канада виділила $1,85 млрд на підтримку пенсіонерів. Пенсіонери отримають разовий платіж від $220 до $ 370, щоб покрити додаткові витрати при пандемії.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net