Світ

Говорити з Карабахом мовою шантажу не вийде — радник президента

Тигран АбрамянГоворити з Карабахом (Арцах) мовою шантажу не вийде. Про це заявив радник президента Арцаха Тигран Абрамян в інтерв’ю «Арцахпресс».

За його словами, останнім часом кроки Азербайджану стали більш цільовими, стає все більш очевидним, що ВС цієї країни має на меті за всяку ціну завдати шкоди — людських ресурсів і матеріальних. «Спроби чинити тиск на вірменську сторону, що не може залишатися без відповіді з боку Армії оборони», — підкреслив Тигран Абрамян.

Коментуючи поширювану азербайджанськими ЗМІ дезінформацію про нібито порушення вірменською стороною режиму перемир’я в напрямку села Чірагли, радник президента Арцаха зазначив, що подібні повідомлення мають на меті підготувати грунт для активізації і провокацій. «Не випадково Армія оборони оперативно відреагувала заявою, враховуючи, що ми знайомі з азербайджанськими текстами подібного змісту, вони також супроводжували їх дії в минулому.

Одночасно при цьому, вже тривалий час оборонне відомство Азербайджану не шкодує зусиль для створення «образу героя» своїх ЗС, що в основному проявляється появою різних фальшивих сторінок про героїв-спецназівців і повідомленнях пропагандистського характеру про проведені навчаннях. Азербайджанська агітаційна машина веде роботу як усередині, так і за межами країни, застосовує різноманітні прийоми, намагаючись впливати на вірменську громадськість », — зазначив Тигран Абрамян.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net