Економіка

Impossible Foods запропонує м’ясо неіснуючих тварин

Компанія вирішила запропонувати світові рослинний аналог м’яса, який не буде схожий ні на один з відомих видів м’ясної продукції. І це «м’ясо», за твердженням авторів ідеї, буде смачнішим за все, що існує в природі.

Impossible Foods — один з лідерів ринку штучного м’яса, заявив, що компанія настільки добре вивчила хімію смаку і текстуру традиційних сортів м’яса, що може створювати продукти з м’ясним смаком, текстурою і ароматом, аналогів яким не існує в природі. Про це пише Verge.

За словами генерального директора компанії Патріка Брауна, звичні домашні тварини типу корів, свиней і овець були одомашнені лише тому, що люди змогли їх одомашнити.

«Ці види не вибирали за ознакою самого смачного м’яса. Це означає, що з рослинних компонентів можна створити більш смачне м’ясо, ніж будь-хто коли-небудь пробував», — сказав Браун.

Глава компанії додав, що різко виходити на ринок з незвичайним продуктом Impossible Foods не планує.

«Ми хочемо поступово зайняти ринок аналогами вже існуючих продуктів. Таким чином люди звикнуть до штучного м’яса і перейдуть на нього повністю», — пояснює Браун.

У перспективі Impossible Foods хочуть, щоб їхня продукція замінила м’ясо, а не доповнила його.

Раніше вчені змогли успішно виростити шматок м’яса в космосі. Також у Північно-Західному університеті США вчені довели смертельну небезпеку вживання в їжу м’яса.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net