Економіка

Інженерний центр Tesla в Китаї відкрив цілу низку вакансій

Tesla в Китаї шукає: менеджера із дизайну, креативного менеджера, старшого автомобільного дизайнера, CMF-менеджера, графічного дизайнера, фахівців з якості дизайну і CMG-мастерингу. Відповідне оголошення з’явилося на офіційній сторінці представництва Tesla в соціальної мережі Weibo, китайському аналогу Twitter.

Згідно з планами Tesla, новий електромобіль буде повністю спроектований і вироблений в Китаї, але надійде в продаж по всьому світу, включаючи США. За виробництво буде відповідати Gigafactory в Шанхаї, яка зараз поставляє Tesla Model 3 для китайського ринку.

Раніше повідомлялося, що компанія Tesla планує відкрити новий завод в США та залучити більше мільярда доларів інвестицій. Вже є конкретні плани щодо будівництва заводу в окрузі Тревіс, штат Техас.

Нагадаємо, що капіталізація Tesla досягла 190 мільярдів доларів, це зробило її найдорожчою автомобільною компанією в світі. Акції компанії Ілона Маска на торгах подолали рубіж в одну тисячу доларів.

Раніше глава американського бренду Tesla Ілон Маск розповів про те, що його компанія готова допомагати іншим маркам технологіями, якщо вони будуть готові за них заплатити.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net