Світ

Принц Гаррі порвав з другом дитинства через Меган Маркл

Британський принц Гаррі образився на свого друга дитинства після того, як той порадив внуку Єлизавети II не поспішати з весіллям з американською актрисою Меган Маркл. Образа була настільки глибокою, що Гаррі не запросив кращого друга на весілля, пише Marie Claire, посилаючись на книгу У пошуках свободи, що оповідає про життя герцога і герцогині Сассекських.

Гаррі розірвав стосунки з Томом Скіппі Інскіпом після того, як той засумнівався в щирості почуттів Маркл. Том сказав королівському нащадкові, що вони з Меган повинні спочатку деякий час пожити разом.

«Йому, дійсно, було боляче, що дехто, з ким він був такий близький, не повірив йому», — пояснило для книги джерело, близьке до Гаррі.

При цьому Гаррі не запросив на своє весілля ні Тома Інскіпа, ні його дружину.

Також у книзі зазначається, що минулого літа друзі помирилися.

Нагадаємо, що книга У пошуках свободи: Гаррі і Меган і створення сучасної сім’ї — це біографія принца Гаррі і Меган Маркл, написана світськими хронікерами Керолайн Дюран і Омідом Скобі.

Біографія була оголошена 4 травня 2020 року, а вийшов в світ уже 11 серпня.

Нагадаємо, що, як стверджують ЗМІ, принц Гаррі і Меган Маркл розтратили гроші благодійного фонду. Йдеться про суму в 290 тисяч фунтів стерлінгів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net