Світ

В Індонезії почнуть вакцинацію від коронавірусу вже цьогоріч

Влада Індонезії має намір наприкінці поточного року почати вакцинувати населення проти COVID-19, сподіваючись зменшити темп поширення хвороби в країні. Про це в четвер, 27 серпня, повідомило Синьхуа з посиланням на слова заступника глави Національного комітету з питань COVID-19 і економічного відновлення Індонезії Еріка Сохіра.

Планується, що протягом наступних місяців щеплення від хвороби повинні отримати 15 мільйонів осіб.

«Одна людина вимагає дві дози вакцини. Вакцинація розпочнеться в кінці 2020 року, якщо клінічні випробування пройдуть без проблем», — сказав Сохір.

Згідно з наявними домовленостями, Індонезія протягом найближчих місяців повинна отримати 30 мільйонів доз вакцини від COVID-19, розробленої у співпраці між китайським біофармацевтичним виробником Sinovac Biotech і компанією G42 з ОАЕ.

Сохір додав, що на наступний рік уряд Індонезії планує отримати від 290 до 340 мільйонів доз вакцини від COVID-19 і прагне виготовляти їх самостійно.

До слова, за минулу добу на території Індонезії виявлено 2719 нових випадків інфікування COVID-19. Хвороба вже забрала 7064 життя.

Раніше повідомлялося, що мер індонезійського міста на колінах перепросила за спалах COVID-19.

Нагадаємо, Єврокомісія підписала перший договір на закупівлю 300 млн доз від коронавірусу. Планується підписання угоди щодо вакцин ще з чотирма розробниками.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net