Men's & Women's

Американка схудла майже в 5 разів — на 270 кілограмів

51-річна Мілла Кларк з американського міста Фейєтвілл, штат Теннессі, що важила 340 кілограмів, змогла схуднути майже в 5 разів.

Як розповідає видання Daily Mail, проблеми із зайвою вагою були у Мілли з дитинства. Коли вона вийшла заміж, її вага становила понад 180 кілограмів, а після народження першої дитини він перевищив 220 кілограмів.

Далі вона продовжувала поправлятися, причому ситуація ускладнилася, коли на її нозі стала рости лімфедема – величезний 20-кілограмовий набряк, який хворів і заважав ходити.

Незабаром Мілла виявилася прикута до ліжка. Більше двох років вона не вставала з ліжка і тільки і робила, що їла і спала. Доглядали за нею її діти, які щодня спільними зусиллями мили її, щоб у неї не почалися інфекційні ускладнення. Поки дочки мили матір, старший син тримав величезну лімфедему на вазі.

До цього часу вага Мілли становила вже 340 кілограмів.

Три роки тому фахівець з баріатричної хірургії Юнан Новзарадан зголосився допомогти Мілле. Її схуднення знімали для реаліті-шоу My 600lb Life на каналі TLC.

Спочатку Міллі довелося самостійно Скинути 45 кілограмів, після чого її змогли прооперувати і видалити лімфедему. На той час вона як і раніше важила близько 300 кілограмів, але вже хоча б могла самостійно вставати з ліжка.

Протягом наступних 3 років Мілла перенесла баріатричних операцію видалення надлишків шкіри і протезування колінних суглобів. За весь цей час вона схудла на 270 кг і після закінчення лікування важила вже всього 70 кг.